8., 9.un 15.maijā Ventspils Jaunrades nama Teātra sporta – improvizācijas pulciņa dalībnieki kopā ar skolotāju Ingu aktīvi darbojās turnīros Ventspils 4.vidusskolā, 1.pamatskolā un 3.vidusskolā, lai skolēniem dzīvē parādītu kāda tad ir improvizācijas spēle un cik tas viss ir aizraujoši un interesanti!. Improvizāciju spēles un turnīri bija patiesa azarta, jautrības un emociju pilns laiks gan tiem, kuri improvizē uz skatuves, gan skatītājiem. Kas tāds dzīvē noteikti jāredz klātienē, jo improvizāciju smieklus aprakstīt ir gana sarežģīti.

Teātra sports jeb improvizācijas teātris ir teātra forma, kurā priekšnesums tiek radīts, improvizējot pēc skatītāju nosacījumiem, bez iepriekš izdomāta scenārija. Žūrija improvizatorkomandām norāda tehniku, kādā jātēlo, savukārt skatītāji izdomā darbības vietu, personāžu rakstura īpatnības, darbības mērķus un citas pazīmes.

Nodarbības teātra sportā – improvizācijā Jaunrades namā bez maksas notiek pirmdienās  plkst.16:00 un trešdienās plkst.15:00, vadītāja Inga Kazaka, nāc un pievienojies!