Jau 10 reizi Ventspils Jaunrades namā 26.aprīlī norisinājās Latvijas un ārvalstu skolēnu atklātais konkurss- praktikums radioelektronikā.

Konkursa dalībnieki bija Latvijas un ārvalstu radioelektronikas interešu izglītības pulciņu un ar elektronikas nozari nesaistītu profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi no Jelgavas, Rīgas, Vaiņodes, Klaipēdas (Lietuva), Rivņevskas un Kijivas (Ukraina). Kopējais dalībniekus skaits – 26.

Konkurss norisinājās divās grupās – jaunākajā grupā (komandā) un vecākajā grupā (komandā). Katrā grupā vienā komandā piedalījās 2 audzēkņi.

Jaunākajā grupā 1.vietu ieguva audzēkņi no Rivņevskas BJC “Radioelektronikas konstruktori” pulciņa, 2.vietu – no Klaipēdas BJC Radioelektronikas pulciņa, 3.vietu –  no BJC Rīgas Skolēnu pils “Elektronikas pamati” pulciņa.

Vecākajā grupā – 1.vietu ieguva audzēkņi no BJC Rīgas Skolēnu pils pulciņa “Elektronikas pamati”, 2.vietu – no Klaipēdas BJC Radioelektronikas pulciņa, 3.vietu – no TJN “Annas 2” elektronikas un robotu tehnikas pulciņa.

Komandu kopvērtējumā 1. vieta Klaipēdas BJC Radioelektronikas pulciņam (Lietuva), 2.vieta – BJC Rīgas Skolēnu pils “Elektronikas pamati” pulciņam, 3.vieta – Rivņevskas BJC pulciņam “Inovatori un racionalizatori” (Ukraina).

Bildes var aplūkot sadaļā GALERIJAS.

Saite uz galeriju šeit.

Publicēts 29.04.2024.