Maijā Jūrmalā norisinājās jauno izpildītāju starptautiskais konkurss “Trīs zvaigznes”. Šajā konkursā piedalījās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pārstāvji. Žūrijā bija vokālie pedagogi no visām 3 valstīm. Konkurss norisinājās vairākās vecumgrupās un dažādās nominācijās. Konkurss norisinājās lielas konkurences apstākļos. Šajā konkursā piedalījās arī septiņi Ventspils Jaunrades nama solo dziedāšanas klases audzēkņi savas skolotājas Minjonas Rebhūnas vadībā.

Konkursā Solo dziedāšanas klases audzēkņi ieguva četras otrās vietas, pārējiem dalībniekiem ceturtās vietas.

Otrās vietas ieguva:

Elza Ivaska

Patrīcija Sproģe

Laura Umbraška

Eduards Otomers

Ceturtās vietas ieguva:

Darina Bulaka

Karolīna Griboviča

Anastasija Gailīte

Solo dziedāšanas klases audzēkņi visa gada garumā cenšas paaugstināt savu prasmju latiņu un nepaliek uz nopelnītajiem lauriem visu laiku sevi izaicinot jaunos konkursos. Jūnija mēnesī solo dziedātāji plāno piedalīties konkursā, kurā vērtēs ne tikai dziedāt prasmi, bet arī skatuves kultūru un runas prasmju elementus.

Solo dziedāšanas klases iniciatīvas tiek novērtētas atzinīgi ne tikai Jaunrades namā, bet arī plašākā mērogā- Skolotāja Minjona Rebhūna ar saviem solo dziedāšanas klases audzēkņiem ir saņēmusi speciālu prēmiju, kas dod tiesības piedalīties Polijā 15. starptautiskajā festivālā-konkursā “Kultūras karavāna 2019”. Šī prēmija tika piešķirta par solo dziedāšanas klases sasniegumiem konkursā “Pavasara balsis”.